Bedrijfsprofiel van Comfi

Comfi is een kleine onderneming, toegespitst op het op elkaar aan laten sluiten en naar elkaar vertalen van strategische, technische, financiŽle, managers- en "gewone mensen" taal. Deze verschillende manieren van communiceren leiden vaak tot misverstanden die door de betrokken personen niet direct opgemerkt worden. Als dit te lang onopgemerkt blijft in grote, dure projecten of bij het oplossen van problemen, dan kan dit achteraf ineens grote gevolgen hebben. Dat terwijl het vooraf vaak veel minder kost om deze misverstanden te voorkomen. Deze misverstanden kunnen door Comfi snel gesignaleerd worden, doordat dezelfde persoon alle genoemde talen begrijpt.

Comfi doet interimwerk op functies die op zo'n snijvlak liggen (Control, Shared Service Centers, ICT), is inzetbaar bij grote, middelgrote of kleine projecten rondom proces ontwerp, software ontwikkeling en implementatie trajecten, maar bijvoorbeeld ook bij het verhogen van de leesbaarheid en informatiewaarde van uw management rapportages, het stabiel en betrouwbaar maken van uw spreadsheets of het trainen of coachen van uw medewerkers met op maat gemaakt materiaal.

Comfi is in staat snel een functionerend prototype te ontwikkelen van een gezochte oplossing. In zo'n prototype kunnen dan makkelijk foutjes uit het ontwerp gehaald worden, zodat het in de grote, dure projecten (bijvoorbeeld in ERP omgevingen) in één keer goed gebouwd kan worden. De prototypes zijn stabiel en tijd bestendig en blijven dus functioneren tot de grote oplossing klaar is, of zo nodig permanent.

De combinaties van meerdere disciplines maakt Comfi tot een niche speler, die ook op enkele grote markten (Finance, ICT) kan participeren.

Verstuur dit artikel naar een kennis  Artikel uitprinten?  PDF versie?
Zoeken

Relevante informatie

Portfolio

CV Marcel Kreijne

Contact


Ervaring bij o.a.
NB ! Deze niet invullen !!( is alleen tegen spam bedoeld ). Vul uw email adres in bij 'uw email adres'