Comfort in uw werk 23 februari 2015
Waar denk je aan bij comfort? Aan een bed dat je met zachtheid en warmte omhelst zodra je erin gaat liggen? Aan dat favoriete hoekje van de bank waarin je wegkruipt met een kop warme chocolademelk op een koude winteravond? Aan je favoriete broek of sloeber trui? Wat heeft dat met je werk te maken en waarom zou je comfort moeten willen hebben in je werk?
Lees meer....  Bekeken: (761) - Leestijd ± (2.2 minuten) - Reacties: (0)
 
Budgetteren 26 augustus 2011
Het is weer tijd voor de jaarlijkse dans om de plannen voor volgend jaar op te stellen en te vertalen naar kengetallen, opbrengsten, kosten en doelstellingen. Verloopt dat proces bij uw organisatie moeizaam en leiden last minute wijzigingen bij pareltjes op het voorhoofd van uw controller?
Lees meer....  Bekeken: (1270) - Leestijd ± (23 seconden) - Reacties: (0)
 
Klaar voor de start 8 juli 2010
Na bezuinigen, ontslagen en uitstellen is het nu de hoogste tijd om uw organisatie klaar te stomen voor het herstel. Investeren, organiseren en optimaliseren. Wacht u af tot u het herstel voorbij ziet komen (en u dus te laat bent om die kansen te grijpen), of heeft u vertrouwen in de toekomst en zorgt u ervoor dat u optimaal kunt profiteren?

Lees meer....  Bekeken: (651) - Leestijd ± (37 seconden) - Reacties: (0)
 
Weinig investeren, veel bereiken 15 juni 2009
Overal in de media is het te lezen. Het is crisistijd. Lenen is onmogelijk, investeren daardoor moeilijk. Is dat een reden om dan maar stil te gaan zitten en niets te doen? Absoluut niet! Een heleboel problemen zijn op te lossen en wensen te realiseren met een beperkt budget.
Lees meer....  Bekeken: (797) - Leestijd ± (33 seconden) - Reacties: (0)