Tijd voor actie

23 februari 2015
Het jaarwerk is achter de rug. De rust keert terug op de financiŽle afdeling. De planning en control cyclus dringt zich even niet zo prominent op de voorgrond. Dit is de tijd van het jaar om die lang gewenste verbeteringen te realiseren, problemen nu eens echt op te lossen en vaardigheden bij te spijkeren.
Lees meer....   bekeken 684 reacties 0
 

Comfi wenst u veel vooruitgang in 2014

24 december 2013
Comfort zit hem in de details. Na jaren van navelstaren, snijden en zuur is het hoog tijd om de scherpe randjes af te werken, kansen te ontdekken en processen eindelijk weer lekker soepel te laten verlopen. Uw werk prettig maken, zodat de belangrijke zaken aandacht krijgen en de noodzakelijke handelingen geen energie kosten. Dat is comfort volgens Comfi. Dat is wat we in 2014 gaan brengen.
bekeken 400 reacties 0
 

Comfi 5 jaar

1 februari 2012
Comfi bestaat 5 jaar en dat eerste lustrum is een prima excuus voor een feestje. In vijf jaar heb ik veel geleerd, veel bereikt en veel genoten. Een feestje dat ik uiteraard graag vier met alle relaties en traditiegetrouw door via CliniClowns de feestvreugde te delen met een hoop zieke en gehandicapte kinderen die zo'n verzetje goed kunnen gebruiken.

 
Lees meer....   bekeken 744 reacties 0
 

Excel workshops

8 juli 2010
Comfi levert ook Excel workshops. Volledig afgestemd op het begin niveau van de deelnemers en op uw praktijksituatie. Indien nodig verzorgen wij ook de locatie, laptops en catering bij de workshops.

Lees meer....   bekeken 682 reacties 0
 

De mooiste kansen voor 2010

3 januari 2010
Comfi wenst u de mooiste kansen voor 2010 en helpt u graag bij het grijpen!
bekeken 1 reacties 0