Tijd voor actie 23 februari 2015
Het jaarwerk is achter de rug. De rust keert terug op de financiƫle afdeling. De planning en control cyclus dringt zich even niet zo prominent op de voorgrond. Dit is de tijd van het jaar om die lang gewenste verbeteringen te realiseren, problemen nu eens echt op te lossen en vaardigheden bij te spijkeren.
Lees meer....  Bekeken: (607) - Leestijd ± (50 seconden) - Reacties: (0)
 
Comfi wenst u veel vooruitgang in 2014 24 december 2013
Comfort zit hem in de details. Na jaren van navelstaren, snijden en zuur is het hoog tijd om de scherpe randjes af te werken, kansen te ontdekken en processen eindelijk weer lekker soepel te laten verlopen. Uw werk prettig maken, zodat de belangrijke zaken aandacht krijgen en de noodzakelijke handelingen geen energie kosten. Dat is comfort volgens Comfi. Dat is wat we in 2014 gaan brengen.
 
Comfi 5 jaar 1 februari 2012
Comfi bestaat 5 jaar en dat eerste lustrum is een prima excuus voor een feestje. In vijf jaar heb ik veel geleerd, veel bereikt en veel genoten. Een feestje dat ik uiteraard graag vier met alle relaties en traditiegetrouw door via CliniClowns de feestvreugde te delen met een hoop zieke en gehandicapte kinderen die zo'n verzetje goed kunnen gebruiken.

 
Lees meer....  Bekeken: (704) - Leestijd ± (1.6 minuten) - Reacties: (0)
 
Excel workshops 8 juli 2010
Comfi levert ook Excel workshops. Volledig afgestemd op het begin niveau van de deelnemers en op uw praktijksituatie. Indien nodig verzorgen wij ook de locatie, laptops en catering bij de workshops.

Lees meer....  Bekeken: (649) - Leestijd ± (38 seconden) - Reacties: (0)
 
Nieuwe site! 8 juli 2009
Internet heeft er weer een site bij: Comfi.nl. Deze site zal de komende maanden stukje bij beetje van alle inhoud voorzien worden die er op dit moment in de planning zit.
Lees meer....  Bekeken: (742) - Leestijd ± (40 seconden) - Reacties: (0)