Weinig investeren, veel bereiken

( Voor het laatst geupdate 22 juli 2009 23:46 )
Overal in de media is het te lezen. Het is crisistijd. Lenen is onmogelijk, investeren daardoor moeilijk. Is dat een reden om dan maar stil te gaan zitten en niets te doen? Absoluut niet! Een heleboel problemen zijn op te lossen en wensen te realiseren met een beperkt budget.

Hebt u problemen in uw backoffice processen? Behoefte aan (betere) management informatie? Gaat uw vak gebukt onder administratieve verplichtingen? Ik wil graag met u kijken wat we met een beperkt budget kunnen bereiken om uw situatie te verbeteren.

Zijn uw wensen erg groot? Dan kan een coaching traject wellicht de oplossing zijn. U realiseert de oplossing zelf, onder begeleiding van Comfi. U leert nieuwe methoden en technieken en krijgt een betere oplossing dan u zonder begeleiding had bereikt. Bovendien kent u uw oplossing van binnen en van buiten doordat u het zelf gemaakt hebt. U hebt dus geen enkel probleem bij het latere onderhoud. Coaching is een vorm van training, maar dan op basis van uw concrete probleem, dat ondertussen opgelost wordt. Welke training levert u zoveel op?

Neem contact met me op voor een verkenning.
Deel dit artikel met anderen
reageren op dit artikel ? Reageren ?

NB ! Deze niet invullen !!( is alleen tegen spam bedoeld ). Vul uw email adres in bij 'Emailadres'
Naam:
Email (optioneel):
Tekst:
Resterend aantal tekens:
Tel op vijf plus drie =Verstuur dit artikel naar een kennis  Artikel uitprinten?  PDF versie?

Klik hier om alle artikelen te zien !