Klaar voor de start

( Voor het laatst geupdate 8 juli 2010 15:52 )
Na bezuinigen, ontslagen en uitstellen is het nu de hoogste tijd om uw organisatie klaar te stomen voor het herstel. Investeren, organiseren en optimaliseren. Wacht u af tot u het herstel voorbij ziet komen (en u dus te laat bent om die kansen te grijpen), of heeft u vertrouwen in de toekomst en zorgt u ervoor dat u optimaal kunt profiteren?


Uw afdelingen en processen zijn dankzij de afgelopen bezuinigingen en reorganisaties helemaal afgestemd op de teruggelopen vraag. De uitdaging wordt nu om de aankomende stijgende vraag aan te kunnen met minder kosten dan in het verleden. Je wilt natuurlijk niet dat je kosten meteen weer net zo hard mee stijgen, dan is die reorganisatie voor niets geweest.

Processen efficiƫnter maken. Processen beter ondersteunen met automatisering. Afdelingen perfect op elkaar laten aansluiten. Er voor zorgen dat alle afdelingen en processen samen uiteindelijk het bedrijfsbelang zo goed mogelijk dienen.

Zo'n optimalisatie raakt dus heel veel onderdelen van de organisatie: functie-indeling, werkinstructies, processen, systemen, doelstellingen, beloningsstructuren, budgetten en productontwikkeling om er maar een aantal te noemen. Al die onderdelen moeten goed op elkaar passen om ervoor te zorgen dat de totale organisatie uiteindelijk die gewenste soepel lopende machine wordt.

Een frisse kijk op uw organisatie? Vraag Comfi om eens met u mee te kijken naar uw organisatie.
Deel dit artikel met anderen
reageren op dit artikel ? Reageren ?

NB ! Deze niet invullen !!( is alleen tegen spam bedoeld ). Vul uw email adres in bij 'Emailadres'
Naam:
Email (optioneel):
Tekst:
Resterend aantal tekens:
Tel op drie plus vijf =Verstuur dit artikel naar een kennis  Artikel uitprinten?  PDF versie?

Klik hier om alle artikelen te zien !