Tijd voor actie

( Voor het laatst geupdate 23 februari 2015 08:42 )
Het jaarwerk is achter de rug. De rust keert terug op de financiƫle afdeling. De planning en control cyclus dringt zich even niet zo prominent op de voorgrond. Dit is de tijd van het jaar om die lang gewenste verbeteringen te realiseren, problemen nu eens echt op te lossen en vaardigheden bij te spijkeren.

Heeft u ook rapportages die veel meer tijd kosten om te maken dan eigenlijk zou moeten? Wellicht dat er een handigere manier is om die rapportages te maken, met meer inzicht en minder energie.

Verdrinken uw managers in informatie die niet tot beslissingen leidt? Of komt de informatie altijd net wat later dan dat u het nodig had gehad? Dit is de tijd van het jaar om daar wat aan te doen.

Zijn er tussenrekeningen die elk jaar weer vol lopen met problemen die nét voor de jaarafsluiting weer weggepoetst moeten worden? Is het dan niet handig om te kijken waar die problemen vandaan komen en de oorzaken op te lossen, nu dat de tussenrekeningen net weer opgeschoond zijn? Daar wordt de volgende jaarafsluiting rustiger van en bovendien is de management informatie gedurende het jaar ook beter van kwaliteit.

Heeft u al tijden het doel om de maandafsluiting te versnellen, maar lukt het nog niet om dat voor elkaar te krijgen? Met een resultaat uit het verleden met stress- en tijdbesparingen tot wel 90% kunnen we dat samen ongetwijfeld een stuk verbeteren.

Comfi helpt u graag met de voorjaarsschoonmaak van uw financiƫle processen en modellen, of met het bijspijkeren van bijvoorbeeld de Excel kennis van uw medewerkers.
 
reageren op dit artikel ? Reageren ?

NB ! Deze niet invullen !!( is alleen tegen spam bedoeld ). Vul uw email adres in bij 'Emailadres'
Naam:
Email (optioneel):
Tekst:
Resterend aantal tekens:
Tel op twee plus twee =Verstuur dit artikel naar een kennis  Artikel uitprinten?  PDF versie?

Klik hier voor meer nieuws !