Nieuwe site!

( Voor het laatst geupdate 8 juli 2009 20:48 )
Internet heeft er weer een site bij: Comfi.nl. Deze site zal de komende maanden stukje bij beetje van alle inhoud voorzien worden die er op dit moment in de planning zit.

Het is zo ver: de site van Comfi maakt zijn eerste stapjes op het internet. De site zal in de komende maanden stukje bij beetje gevuld worden met waardevolle inhoud. Excel tips, vragenservice, dienstenaanbod, speciale aanbiedingen en artikelen die inspiratie bieden in actuele situaties. Deze site zal de quandan site langzaam maar zeker gaan vervangen, aangezien Comfi de zakelijke voortzetting is van wat onder de naam quandan als hobby uitgegroeid is.

Reageren is mogelijk op nagenoeg alle onderdelen van deze site. Ga gerust de discussie aan, of deel jouw betere oplossing met de andere bezoekers van de site!

Constructieve, relevante reacties zijn altijd welkom.

Uiteraard worden reacties die ongepast of irrelevant zijn verwijderd, maar ik zal zeker terughoudend zijn met deze ingrepen.

Ook onder de zakelijke noemer blijft de vragenservice voor Excel vragen gratis, zolang de vragen voor een breder publiek interessant gemaakt kunnen worden en het qua omvang geen volledige projecten zijn. Stuur uw vragen via het contact formulier of plaats ze op het forum Excel vragen.
 
reageren op dit artikel ? Reageren ?

NB ! Deze niet invullen !!( is alleen tegen spam bedoeld ). Vul uw email adres in bij 'Emailadres'
Naam:
Email (optioneel):
Tekst:
Resterend aantal tekens:
Tel op drie plus twee =Verstuur dit artikel naar een kennis  Artikel uitprinten?  PDF versie?

Klik hier voor meer nieuws !