Comfi 5 jaar

( Voor het laatst geupdate 18 januari 2012 19:24 )
Comfi bestaat 5 jaar en dat eerste lustrum is een prima excuus voor een feestje. In vijf jaar heb ik veel geleerd, veel bereikt en veel genoten. Een feestje dat ik uiteraard graag vier met alle relaties en traditiegetrouw door via CliniClowns de feestvreugde te delen met een hoop zieke en gehandicapte kinderen die zo'n verzetje goed kunnen gebruiken.

 

Even schrikken, het is al 5 jaar geleden dat ik de zekerheid van mijn loopbaan bij Eiffel achter me liet en voor eigen rekening en risico ben begonnen met Comfi. Een stap waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Een stap die het logische gevolg is van een al jong aanwezige behoefte naar ondernemerschap, een specialisme dat niet in een hokje te drukken is en een continue leergierigheid.

Zo'n 5,5 jaar geleden belandde ik bij de directeuren van Vijzelaar en Van Eijk aan tafel, waar mijn plan om voor mezelf te beginnen met een enorm enthousiasme werd ondersteund. Door hun enthousiasme werd bij mij het vuurtje steeds verder aangewakkerd. Steeds weer verliet ik hun pand zo ongeveer stuiterend en met een grote lach. Dat heeft ervoor gezorgd dat mijn plannen steeds concreter werden en er een energie in mij op gang kwam die sindsdien soms wel iets rustiger is geweest, maar nooit meer verdwenen is. Een energie die ervoor heeft gezorgd dat ik midden oktober 2006 met mijn naasten heb geproost op mijn beslissing om het ook echt te gaan doen.

In de afgelopen 5 jaar als ondernemer heb ik veel geleerd, veel bereikt en veel genoten. De verscheidenheid aan klanten, projecten en idee├źn neemt nog elke keer toe. Zo af en toe sta ook ik versteld van de resultaten die ik voor klanten weet te behalen, waarna ik de lat voor mezelf een volgende keer uiteraard nog wat hoger leg.

Inmiddels zitten we midden in de tweede "crisis" tijdens het bestaan van mijn onderneming. De eerste ben ik met wat wind in de rug en een creatieve ondernemende insteek goed doorgekomen. Ook nu staan de zeilen weer vol in de wind. Reden genoeg om dit lustrum te vieren met iedereen die daaraan een bijdrage geleverd heeft.

Zoals altijd als er wat te vieren valt bij Comfi, wordt de feestvreugde gedeeld met een hoop kinderen die zo'n pleziertje prima kunnen gebruiken. Dit keer vieren ongeveer 100 zieke en gehandicapte kinderen met ons mee doordat ze een CliniClown op bezoek krijgen of een bezoekje mogen brengen aan een speeldoos van de CliniClowns. Dat maakt de feestvreugde alleen nog maar groter. Vind je de feestvreugde nog niet groot genoeg? Laat dan gerust nog wat meer kinderen meegenieten door zelf ook wat te doneren aan CliniClowns!

Allemaal hartelijk bedankt voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren en laten we vooral doorgaan om ook de komende jaren zo comfortabel mogelijk te maken!

Marcel Kreijne
 
reageren op dit artikel ? Reageren ?

NB ! Deze niet invullen !!( is alleen tegen spam bedoeld ). Vul uw email adres in bij 'Emailadres'
Naam:
Email (optioneel):
Tekst:
Resterend aantal tekens:
Tel op vijf plus vijf =Verstuur dit artikel naar een kennis  Artikel uitprinten?  PDF versie?

Klik hier voor meer nieuws !